Avís legal i política de privacitat

Abans d’utilitzar aquest lloc web et demanem que llegeixis amb atenció les següents condicions que regeixen el seu ús i accés. Només podràs accedir o utilitzar el lloc web si et compromets a acceptar íntegrament aquestes condicions d’ús.

 

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, t’informo que aquesta pàgina web i els dominis cristinabube.com i cristinabube.cat pertanyen a:

 

Titular de la pàgina web
 • Responsable: Cristina Bubé Casas
 • NIF: 40336627D
 • Adreça:  C/ Jacint Verdaguer, 13-15 08512 Sant Hipòlit de Voltregà
 • Correu electrònic: hola@cristinabube.com

 

 

NORMES D’UTILITZACIÓ

L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta WEB així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.
Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, inclòs la introducció d’un virus o similar.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que contenen, inclosos textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Cristina Bubé Casas es titular o amb llicències llegítimes.

 

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Complint amb les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 i la Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades  Personals i garantia de drets digitals, li informem dels tractaments de dades que es pot produir quan es navego o interactuï a través d’aquesta pàgina web.

 

 • Tractament: Formulari de Contacte
 • Responsable: Cristina Bubé Casas
 • Finalitat: Respondre les peticions d’informació que es recepcionen per la web
 • Legitimació: La seva pròpia petició
 • Dades: Nom, cognom, mail i telèfon
 • Procedència de les dades: Del mateix interessat
 • Destinataris: No es comuniquen les dades a tercers
 • Conservació: Mentre sigui necessari per gestionar la seva petició
 • Transferències internacionals: No estan previstes
 • Mesures organitzatives: S’apliquen mesures d’àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació.

 

 • Tractament: Newsletter
 • Responsable: Cristina Bubé Casas
 • Finalitat: Informar de les activitats i serveis que s’ofereixen
 • Legitimació: En el cas de clients potencial el seu consentiment que pot ser revocat en qualsevol moment. I en el cas de clients actuals, legitimat per l’interès legítim del Responsable del tractament
 • Dades: Nom, cognom i mail
 • Procedència de les dades: Del mateix interessat
 • Destinataris: Les dades seran comunicades a mailchimp, programa amb el que es gestionaran la majoria de les comunicacions comercials
 • Conservació: Mentre no s’exerceixi el dret d’oposició o cancel·lació
 • Transferències internacionals: No estan previstes
 • Mesures organitzatives: S’apliquen mesures d’àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació.

 

Drets i informació addicional

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, i oposició, i sol·licitar informació addicional, indicant-ho per escrit a Cristina Bubé Casas, C/ Jacint Verdaguer, 13-15. 08512 Sant Hipòlit de Voltregà. Correu electrònic:  hola@cristinabube.com. Adjuntant el seu DNI.

 

Si considera que no hem tractat les seves dades personals d’acord amb la normativa, pot contactar amb presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

 

L’exercici dels seus drets es gratuït.

 

 

RESPONSABILITAT

La nostra intenció és oferir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat.

 

De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

 

El Titular de pàgina web no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines Web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

 

El Titular de pàgina web no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:

 

 • Interferències, interrupcions, fallides, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes
 • Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.
 • Ús inadequat d’aquesta WEB.
 • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o pel ús de versions no actualitzades del mateix.

 

L’usuari, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta WEB, poden ser reclamats per danys i prejudicis.

 

A més, l’usuari respondrà per danys i perjudicis, que es deriva de l’ús de “robots”, “Aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin un càrrega per fer disminuir el funcionament de la WEB.

 

Xarxes socials

El funcionament de les xarxes socials no està sota el control directe del Titular de les mateixes, i per tant la informació que vostè publiqui serà compartida per tots els usuaris que les consultin. Així mateix, aquestes xarxes permeten la interacció amb altres usuaris, i per tant, a continuació, es detallen unes premisses que ha de tenir en compte.

 

L’objecte de la utilització de les xarxes socials és donar visibilitat i difusió dels productes que desenvolupa el Titular.

 

En principi, s’aplica la mateixa política de protecció de dades especificada en aquest document, pel que fa a la recollida, tractament i cessió de dades.

 

L’usuari s’ha de comprometre a:

 • No publicar informacions que no responguin als requisits de veracitat, interès públic i respecte a la dignitat de les persones. Especialment, l’usuari haurà d’evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol altre circumstància personal o social, i contra la intimitat, l’honor i la pròpia imatge, sent el responsable final sobre la veracitat i legalitat dels continguts que publiqui
 • No gravar ni publicar imatges, vídeos o qualsevol altre tipus de registre sense el consentiment dels afectats

 

El Titular no s’identifica amb les opinions expressades per altres ni amb la ideologia dels perfils amb els quals tingui amistat en cap xarxa social.

 

El Titular es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per altres que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho, o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Així com de bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

 

Recomanacions als usuaris / les usuàries:

 • Revisi i llegeixi les condicions generals d’ús i la política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se.
 • Aprendre les possibilitats de configuració i ús que la xarxa ofereixi.
 • Configureu adequadament el grau de privacitat del perfil d’usuari a la xarxa social.
 • No publiqui informació excessiva sobre la seva vida personal i familiar.
 • Aneu amb compte amb la publicació de continguts audiovisuals i gràfics en el seu perfil, especialment si s’allotjaran imatges relatives a terceres persones.
 • No ofereixi dades de tercers sense el previ consentiment d’aquests.

 

Les xarxes socials gestionades són:

 

Facebook: https://www.facebook.com/cristinabubemindfulness/

Instagram: https://www.instagram.com/cristinabubemindfulness/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cristinabube/

 

 

LEGISLACIÓ

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir fruit de la visita a la nostra WEB aconsellem que es contacti directament amb la nostra empresa a través de les dades de contacte que oferim, i exposi el cas, amb la finalitat d’arribar a un acord amistós per a les dues parts.

 

En cas contrari, la llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis i productes del present portal, serà la llei espanyola.

 

La nostra empresa i l’Usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyo i actuï en condició de consumidor.